foony


foony
ja dit is 'm nou de foony!

"foony is een speciaal ontwikkelde mobiele telefoon, zonder beeldscherm en toetsenbord, voor jonge kinderen.

foony maakt het voor de allerkleinsten mogelijk om met n druk op de knop te bellen met papa, mama, oma, de buurvrouw of de juf.

het uiterlijk en het innerlijk (technisch) van deze mobiele telefoon voldoen aan alle wensen en eisen van kinderen en hun ouders.

de foony ziet er uit als een beestje en is zeer gebruiksvriendelijk en veilig. de foony heeft een eenvoudige drie-knops-bediening waarmee het kind slechts vijf, door de ouders voorgeprogrammeerde telefoonnummers, kan bellen."


en mocht je je nou afvragen hoe dat kind dan 5 nummers kan bellen met 3 toetsen en zonder een beeldscherm, nou gewoon het kind kan met de pijltjestoesten een aantal lampjes laten branden! zo kan e trouwens ook zien door wie hij gebeld wordt!

1 lampje mama, 2 lampjes papa, 3 lampjes oma, 4 lampjes opa, 5 lampjes andere oma.....................!

wat nou 5 lampjes! en andere opa dan (nee ik hou maar even geen rekening met kinderen met gescheiden/ hertrouwde ouders met 86 opa's en oma's), en volgens de tekst moet de juf je ook nog kunnen bereiken en in deze tijd moet het kind ook overal het alarmnummer kunnen bellen toch? nee 5 is echt te weinig, trouwens ze kunnen het maar beter in 1 keer goed leren, over een jaar is deze telefoon natuurlijk veel te kinderachtig voor de 5 jarige en moet 'ie een echte! nee ik denk dat ik mijn kinderen maar meteen vanaf hun geboorte een echte mobiel geef, das veel makkelijker

wat moet dat kind nou


er is al 2 keer gekwebbeld

22 november 2004 - 17:33 uur
 
domme mensen die engelsen


"kwart van de britten verliest trouwring

een kwart van de britse stellen is een trouwring kwijt, zo blijkt uit een vandaag gepubliceerd onderzoek onder 1500 stellen. van de vrouwen is vijftien procent de ring kwijt, bij de mannen is dat tien procent. de meeste ringen verdwijnen in de eerste twee jaar na de bruiloft.

juwelier paul marrington kent het probleem. "gemiddeld komen iedere maand zes mensen om hun originele trouw- of verlovingsring te laten vervangen." oorzaak voor het verlies is volgens hem vooral dat de pas gehuwden het niet gewend zijn een ring te dragen. verzekeraar prudential, die het onderzoek heeft laten uitvoeren, doet ook een duit in het zakje. "we raden mensen inderdaad aan hun ringen te verzekeren. het leed wordt alleen maar groter wanneer een trouwring wordt gestolen en hij niet verzekerd is", aldus een woordvoerder van prudential."
(fok)

sorry hoor maar volgens mij ben je dan gewoon erg stom, het verbaast me trouwens wel dat het meer vrouwen dan mannen zijn die hun ring kwijtraken, je zou toch denken dat vrouwen en meer aan gewend zijn een ring te dragen dan mannen dus die stelling gaat ook nergens over. dan zou het juist zijn dat hoe minder je eraan gewend bent een ring te dragen (de mannen dus in dit geval) dat die er juist zuiniger op zijn. maar dat zal wel weer aan mij liggen...


er is al 1 keer gekwebbeld

16 november 2004 - 21:48 uur
 
afstuderen


jaja, ik heb het hier nog niet eerder verteld, maar inmiddels ben ik al in m'n tiende week van m'n afstuderen bij kpn beland. dat wil dus zeggen dat ik al op de helft ben, gaat hard inderdaad, maar ondanks dat is pas vandaag door school m'n opdracht officieel goedgekeurd, snel he!!

door hun snelle handelen had ik wanneer de opdracht alsnog zou worden afgekeurd m'n stage niet mogen afmaken en op zoek moeten naar een nieuwe afstudeerplek en opdracht. ik wil niet weten hoeveel vertraging ik daardoor zou oplopen, maar dit laat wel weer het mooie schoolsysteem zien en dat wilde ik julie toch niet onthouden.


er is al 3 keer gekwebbeld

1 november 2004 - 15:42 uur
 
ik ben benieuwd


"in 2006 is het uit met de pret

volgens de finse professor hannu kari van de technische universiteit van helsinki is het in 2006 afgelopen met internet. de professor baseert zijn voorspelling op de stijgende trend in computervirussen en spam. als we op deze voet doorgaan,zal dat in 2006 tot de ineenstorting van het internet leiden, aldus kari."
(bron: algemeen dagblad)


er is al 2 keer gekwebbeld

22 oktober 2004 - 14:09 uur
 
ben je dom dan!


inbreker verliest zijn mobieltje

schagen, donderdag de politie heeft gisteren een 27-jarige inbreker uit alkmaar kunnen aanhouden doordat de verdachte zijn mobiele telefoon had verloren op de plaats van het misdrijf. de politie kreeg dinsdagnacht een melding binnen dat er was ingebroken in een snackkar in schagen. de dader was binnengekomen door een luik en een raam te vernielen in de snackkar werd een gsm aangetroffen die vermoedelijk van de inbreker was. de inbreker belde zelf naar zijn mobieltje om te melden dat hij de gsm had verloren. de verdachte wist niet dat hij de politie aan de lijn had en maakte een afspraak voor overdracht van de gsm. afgesproken werd op een plaats in alkmaar-noord, waar de verdachte kon worden aangehouden.
(de telegraaf)


er heeft nog niemand gekwebbeld

7 oktober 2004 - 13:49 uur
 
 

archief

april 2007
maart 2007
augustus 2006
mei 2006
maart 2006
augustus 2005
mei 2005
april 2005
maart 2005
januari 2005
december 2004
november 2004
oktober 2004
september 2004
augustus 2004
juli 2004
juni 2004
mei 2004
april 2004
maart 2004
februari 2004
januari 2004
december 2003
november 2003
oktober 2003
september 2003
augustus 2003
juli 2003
juni 2003
mei 2003
april 2003

laatste flits


kuala lumpur 2005